Путін сховався "за муром": У Москві в очікуванні акції протесту приймальню президента оточили патрулями та бетонними блоками (фото)

У провулках розмістили екскаватори, а також стягують машини з правоохоронцями.

Перед приймальнею Путіна завмерли в очікуванні акції протесту. Фото:Twitter

Сьогодні, 29 квітня під приймальнею президента Росії Володимира Путіна має відбутись акція протесту "Набрид", організована активістами "Відкритої Росії" Михайла Ходорковського. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

Журналіст "Еха Москви" поділився фотографіями, як влада готується зустрічати демонстрантів. Будівлю приймальні президента, яка сьогодні має працювати для громадян до 16:30, оточили парканами, бетонними блоками та патрулями.

У провулках розмістили екскаватори, а також стягують машини з правоохоронцями.

"Приймальня АП РФ на Новій площі в буквальному сенсі замурована. Не факт, що туди вдасться передати якісь петиції. #набрид", - пише у своєму мікроблозі журналіст.

Як заявляли у "Відкритій Росії", акція має відбутись у форматі подачі листів громадян країни до президента з проханням не балотуватись на 4-й термін у 2018 році. Ходорковський зазначав, що такий формат протесту у Росії ще не заборонили. Акцію також планують влаштувати в інших містах країни, де дозволено – з транспарантами та звуковим супроводом.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...