Путін знов підриває росіян, як у 1999? "У меня с обонянием все в порядке. Никакого запаха газа не было", - постраждалий від вибуху багатоповерхівки у Магнітогорську

Влада наполягає, що обвалення під'їзду житлового будинку сталося через вибух, викликаний витоком побутового газу, але багато хто не вірить у цю версію.

На місці вибуху в Магнітогорську. Фото: РБК.

У середу, 2 січня, 32-річний житель Магнітогорська Євгеній Юрченко заявив журналістам, що «ніякого запаху газу» перед вибухом в під'їзді 10-поверхового будинку не було, передають Патріоти України.

Чоловік жив в однокімнатній квартирі на верхньому поверсі. Буквально за 15 хвилин до вибуху Євген вийшов на вулицю. Він ніби щось відчув і вирішив швидше поїхати до батьків у Бєлорєцьк, не чекаючи світанку. «Вышел из подъезда и пошел в сторону улицы Сталеваров, там у меня гараж. Когда зашел на территорию гаражей, то услышал взрыв. Я аж вздрогнул, по земле пошла сильная вибрация. Сначала подумал, что в гаражах у кого-то газовый баллон взорвался», — згадує Юрченко.

Він сів у машину і на ній повернувся додому. «Я не сразу понял, что произошло. Стояли люди, было все разбросано, а в воздухе серое облако пыли. Сначала подумал, что козырек подъезда рухнул. Перепарковал машину и уже пешком пришел к подъезду. Подхожу и смотрю на свою квартиру на десятом этаже, а ее нет…», — сказав Євген.

Журналісти російського сайту Верстов. Інфо поцікавилися, чи відчув Юрченко запах газу, коли вийшов з квартири ще до вибуху. «У меня с обонянием все в порядке. Никакого запаха газа не было. Его же невозможно не учуять, он кислым пахнет. Меня и полицейские спрашивали, видел ли я что-то необычное. Но никого в подъезде не было, даже собачники не попались», — відповів Євген.

Зараз він тимчасово проживає у своїх батьків в Бєлорєцьку. Його розповідь ставить під сумнів офіційну версію трагедії, яка сталася 31 грудня в Магнітогорську. Влада наполягає, що обвалення під'їзду житлового будинку сталося через вибух, викликаний витоком побутового газу. Однак є неофіційна версія, згідно з якою в одній з квартир багатоповерхівки вибухнув гексоген.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...