Путінські вояки: Загиблий у Сирії російський військовий воював на Донбасі - ЗМІ (фото)

Офіційною версією загибелі російських військових у Міноборони РФ названий підрив автомобіля, в якому їхали офіцери.

Загиблий у Сирії військовий РФ. Фото:e1.ru

Міністерство оборони Росії сьогодні повідомило про загибель чотирьох російських військовослужбовців під сирійським Хомсом 16 лютого. Ще двоє отримали поранення. Про це пише Коммерсант, передають Патріоти України.

Офіційною версією названий підрив автомобіля, в якому їхали офіцери. У Єкатеринбурзі сьогодні відбулися похорони одного із загиблих — 31-річного старшого лейтенанта Вадима Магамурова.

Як розповіли родичі військовослужбовця, він служив у розвідці й потрапив під кулеметний вогонь противника під час виїзду на чергове завдання. Про загибель 16 лютого в Сирії 31-річного старшого лейтенанта Вадима Магамурова його родичі й друзі почали повідомляти у своїх соціальних мережах вже на наступний день після трагедії.

Двоюрідний брат загиблого Ільшат Магамуров заявив: "Я не знаю деталей, нам розповіли лише, що вони виїхали на завдання і потрапили під обстріл".

"16 лютого мені написали товариші зі служби й сказали, що Вадима більше немає в живих,— повідомив виданню E1.RU друг загиблого Ельнар Садиров.— Він їздив туди два рази. Наскільки я знаю, він потрапив під кулеметний вогонь противника й загинув. Служив він останнім часом на посаді начальника розвідки".

У бесіді Садиров уточнив, що загиблий був начальником розвідки в артилерійському дивізіоні. Садиров каже, що потоваришував з Магамуровим у 2014 році в Донецьку. На питання журналістів, що там робив Магамуров, його друг відповів: "Я не можу про це говорити".

Двоюрідний брат загиблого, однак, підтвердив, що в 2014 році Вадим Магамуров брав участь у боях на території Донецької області. Судячи з фотографій у соціальних мережах загиблого, він був нагороджений також медаль "Учаснику військової операції в Сирії".

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...