"Пишаюся своєю бригадою": З'явилося відео влучного пострілу українського снайпера по окупанту на Донбасі

Український снайпер стріляв з відстані в 1647 метрів.

Український снайпер. Фото: Антикор.

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано момент влучного пострілу снайпера Збройних сил України (ЗСУ) по терористові в зоні бойових дій на Донбасі. Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив Макар Слідопит, передають Патріоти України.

"Пишаюся ЗСУ! Пишаюся своєю бригадою! Дякую волонтерам! Повага патріотам України! Полеглим пам'ять назавжди... На наступний день після загибелі Чечена (Начосного Дениса)", - зазначив він.

Уточнюється, що відео було знято навесні 2018 року на околицях Донецького аеропорту. Український снайпер стріляв з відстані в 1647 метрів.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика, також містяться жорстокі кадри!

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...