"Ра-а-аботу! За-а-арплату! Зачем вы нас захватили?": Прозріла "вата" у Керчі вийшла страйкувати з вимогами до окупантів (фото, відео)

Працівники "Керченського металургійного заводу" вимагають відновити роботу "віджатого" підприємства і хочуть отримати заборгованість по зарплаті.

Протести робітників Керченського металургійного заводу. Фото:https://ua.censor.net.ua/

У Криму в понеділок, 29 травня, працівники "Керченського металургійного заводу" вийшли на акцію протесту з вимогою відновити роботу підприємства й виплатити їм зарплату. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Kerch.FM.

Мітингувальників було близько 200 людей. Зазначається, що окупанти пообіцяли запустити цех емальованого посуду і залишити на цьому виробництві лише частину співробітників.

Більшість людей обурилася тим, що всім роботи не вистачить. Під час мітингу люди скандували "Зарплату!" і "Роботу!".

Як повідомляє видання "Керч.FM", згодом до натовпу прийшов так званий міністр промислової політики Андрій Васюта.

На запитання обурених людей, що робити тим, кому не вистачить роботи, він вигукнув: Треба буде підмітати, значить підмітати!".

Це ще більше розізлило людей. "Навіщо ви нас захопили? Ми ж працювали нормально. Зарплату нормальну отримували", – обурилися мітингувальники.

"Ви віджали завод, так віддайте нам наше. Ви у нас запитували? Ви у нас не питали, чи хочемо ми цього. Ви у нас нічого не питали", – заявили робітники.

Також працівники поцікавилися, коли їм віддадуть непогашену заборгованість за березень.

Окрім цього, люди пропонували "міністрові" прожити на 2800 рублів (1300 грн. – ред.) на місяць, які їм виплатили раніше за квітень. На ці заяви і пропозиції Васюта не відповів і ніяк не прокоментував.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...