"Радиоактивная помойка": Росіяни, які купили квартири в окупованому Донецьку, почали тікати назад у РФ

Окупанти забувають, що саме через них процвітаючий колись український мегаполіс перетворився на жахливе та небезпечне місце.

Окупований Донецьк. Фото: соцмережі.

Громадяни держави-агресора, які в перші роки окупації Донбасу придбали квартири в окупованому Донецьку, терміново їдуть назад в РФ, передають Патріоти України.

Місцеві жителі в соцмережах повідомляють, що останнім часом після поширення інформації про затоплення шахт і екологічну катастрофу, а також через зіткнення із озброєними бойовиками, росіяни, які раніше скуповували в окупованому Донецьку дешеве житло, тепер терміново залишають Донецьк і повертаються в Росію.

У соцмережах люди пишуть: «#Донецк россиянин, купивший в 2017 г квартиру в соседнем доме — сбежал в рашу. Напоследок порадовал соседей перлом: „Ваше днр — радиоактивная помойка, набитая оружием и д… ми“».

«Это же надо иметь мозги какого уровня, чтоб поехать из России и купить квартиру в "ДНР" или "ЛНР"? Это как взять свои деньги и бросить в топку. Лучше бы в детдом отдал!»,

«В 2017 да еще и через призму ТВ-брехни все выглядело довольно шоколадно: квартиры в Донецке дешевые, город чистенький, сдают в аренду отжатые магазины и офисы (с оборудованием). И был шанс стать какой-нибудь днровской областью россии».

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...