Раніше тут була стайня! Мережу приголомшило, в яких умовах працюють поліцейські у Чернігові (відео)

Будівля вкрита тріщинами, на стелі, підлозі, стінах. У відділенні почали закривати кабінети заради безпеки працівників.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

Тріщини в підлозі, стінах та на стелі, перекошена будівля, яка може будь-якої миті завалитися - в таких умовах працює кілька сотень чернігівських поліцейських. Будинок, в якому розташований міський відділ поліції, декілька разів визнавали аварійним та таким, що ремонту не підлягає. Тут щодня на робочих місцях - майже 300 поліцейських, повідомляють Патріоти України.

Прямо над дверима величезний отвір, дуже широкий, в який дуже просто би помістився м’яч. Наразі отвір закрито цементним розчином. Але це тимчасові міри, тому що воно надовго не збереже міцність будівлі. І знаходитися тут небезпечно.

Будинок звели 113 років тому, тоді тут була стайня. Після Другої світової добудували кілька поверхів, останнє десятиліття тут працювали правоохоронці. Нині споруду визнали аварійною.

Тріщини замазують цементним розчином, але розуміють, що надовго це не врятує. Аби меблі трималися на кривій підлозі більш-менш рівно, підкладають дерев’яні бруси. Щоб не опинитися під завалами, ситуацію контролюють за допомогою маячків.

Куди переїдуть поліцейські у міськраді ще не визначили. Серед запропонованих приміщень – інститут геологорозвідки чи в міську податкову інспекцію. Але остаточний варіант ще не обрали, адже треба врахувати де розмістити зброю, секретні документи та слідчо-оперативні групи. Вони мають бути в центрі, аби оперативно виїжджати на виклики.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...