Раптово помер відомий американський актор із ''Доктора Хауса''

На рахунку актора налічується понад 200 ролей у фільмах і серіалах.

Кармен Ардженциано. Фото: Твіттер.

У Лос-Анджелесі помер американський актор Кармен Ардженциано у віці 75 років. За даними агентства талантів Event Horizon Talent, чиїм клієнтом він був, це трапилося 10 лютого, проте причина не уточнюється, передають Патріоти України.

"Хоча Кармен і був нашим клієнтом, він також був і нашим другом. Він був відмінним хлопцем і неперевершеним джентльменом на заходах, на які його запрошували, а також турботливою і щедрою людиною", — йдеться в повідомленні.

Ардженциано народився у Шароні в родині ресторатора. На телебаченні його кар'єра почалася у 1960-х роках. На рахунку актора налічується понад 200 ролей у фільмах і серіалах. Багатьом він запам'ятався роллю Джейкоба Картера у "Зоряних вратах".

Він також зіграв Генрі Добсона в "Докторі Хаусі", і в другій частині "Хрещеного батька". Серед відомих картин з його участю: "Обмани мене", "Коломбо", "Швидка допомога", "Менталіст", "Мислити як злочинець", "Викрасти за 60 секунд", "Ангели і Демони", "Пароль "Риба-меч" і "Діамантовий поліцейський".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...