Раптово помер відомий американський актор із ''Доктора Хауса''

На рахунку актора налічується понад 200 ролей у фільмах і серіалах.

Кармен Ардженциано. Фото: Твіттер.

У Лос-Анджелесі помер американський актор Кармен Ардженциано у віці 75 років. За даними агентства талантів Event Horizon Talent, чиїм клієнтом він був, це трапилося 10 лютого, проте причина не уточнюється, передають Патріоти України.

"Хоча Кармен і був нашим клієнтом, він також був і нашим другом. Він був відмінним хлопцем і неперевершеним джентльменом на заходах, на які його запрошували, а також турботливою і щедрою людиною", — йдеться в повідомленні.

Ардженциано народився у Шароні в родині ресторатора. На телебаченні його кар'єра почалася у 1960-х роках. На рахунку актора налічується понад 200 ролей у фільмах і серіалах. Багатьом він запам'ятався роллю Джейкоба Картера у "Зоряних вратах".

Він також зіграв Генрі Добсона в "Докторі Хаусі", і в другій частині "Хрещеного батька". Серед відомих картин з його участю: "Обмани мене", "Коломбо", "Швидка допомога", "Менталіст", "Мислити як злочинець", "Викрасти за 60 секунд", "Ангели і Демони", "Пароль "Риба-меч" і "Діамантовий поліцейський".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...