Раптовий "карантин" у школах "ДНР" зв'язали із запланованими бойовими діями - ЗМІ

Очевидці пишуть, що карантин ввели з вівторка, 20 грудня, причому обдзвонювали вчителі всіх ввечері понеділка.

Ілюстрація:Informator.media

Починаючи з вівторка, 20 грудня, в окупованому Дебальцевому та інших містах "республіки" був оголошений карантин в навчальних закладах. Під приводом карантину школярів розпустили по домівках і перевели на очно-заочне навчання до "особливого розпорядження". При цьому, як відзначають в соцмережах, в "ДНР" немає епідемії грипу, передають Патріоти України з посиланням на Informator.media.

У соцмережах, зокрема, в групі "Дебальцеве online" називають дві причини раптового карантину.

"З одного боку - економія відсутніх коштів на дитячому харчуванні і зарплатах вчителів, переведених в результаті нововведення на голу ставку. З іншого - через можливе планування бойових дій", - уточнюють в соцмережах.

Очевидці також пишуть, що карантин ввели з вівторка, причому обдзвонювали вчителі всіх ввечері понеділка. "Тобто, в обід понеділка карантину не було, а до вечора раптом з'явився. Не логічно, правда? Так що, думається мені, другий варіант більш імовірний (навіть він і є)", - резюмують очевидці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...