"Ребенок плакал полдня от разочарования, когда увидел Крым": Росіяни, які скористалися путінським мостом, поділилися враженнями від відпочинку

Туристи скаржаться на високі ціни, погане обслуговування і повну відсутність сервісу.​

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

Туалети через кожних 50 метрів, які жахливо смердять, сміттєві баки і розчаровані діти - це все відгуки росіян, які проїхалися по Кримському мосту і провели свій відпочинок на півострові, передають Патріоти України.

Журналісти провели соцопитування жителів Євпаторії. За результат опитування, стало відомо, що в більшості росіяни скаржаться на високі ціни, навіть у порівнянні з такими великими містами Російської Федерації як Петербург і Москва, погане обслуговування і повну відсутність сервісу.

"По сравнению с Турцией и Египтом – это ужасно! Санаторий "Победа" - мой ребенок плакал полдня, когда увидел, что здесь происходит. Мои дети сюда не поедут. А бабушки, которые здесь сейчас, они скоро закончатся", - розповів батько однієї із родин.

У той же час продавець екскурсій розповіла, що цей вид бізнесу в повному занепаді. Адже всі, хто подорожує завдяки Кримському мосту - їдуть сюди по путівці, а це значить, що зайві гроші росіяни витрачати не збираються. "Мост-то открыли, а толку никакого. Все, кто приехал через мост на машинах, они и едут на экскурсию на машинах. Покупать они ничего не хотят, все приехали по путевкам, бюджетники", - говорить дівчина.

Також, кілька відпочиваючих зазначили, що в окупованому Криму дуже погано працює комунальна служба, а єдиним позитивним моментом Криму є сонце і вода. "Главное солнце и вода. Продукты, конечно, в магазинах дорогие. Это - не правильно. Не может быть дороже, чем в Москве и Петербурге", - скаржиться один із туристів."Плюс – туалеты через каждые 50 метров. Минус - мусорные баки очень воняют", - розповіла про свої претензії пенсіонерка.

Джерело: Крим.Реалії

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...