"Рекорд - 14 машин за ночь": У Криму оголосили війну росіянам, що "понаїхали" (фото)

Кримчани нібито дочекатися не могли російських туристів. Може, не хочуть, щоб ті повертались додому?

Кримчани ріжуть колеса на авто російських туристів. Фото: соцмережі.

Жителі Гаспри в анексованому Криму ріжуть ночами шини на автомобілях росіян, які понаїхали на відпочинок, передають Патріоти України.

"Невже мешканці південнобережної Гаспри настільки сильно полюбили туристів, які понаїхали на відпочинок через Кримський міст на власних автомобілях, що не хочуть з ними розлучатися? Інакше чим іще можна пояснити те, що ночами на припаркованих на вузьких вуличках селища машинах ріжуть колеса", - написала на своїй сторінці в Facebook очевидець Людмила Ремезова.

Вона також опублікувала відповідні знімки машин із порізаними колесами. Ремезова пояснила, що зіпсовані в авто одразу по чотири шини. "Кажуть, що рекорд нещодавно був встановлений на вулиці Маратівській - 14 машин за ніч. А ці дві ми виявили, коли йшли до магазину", - підсумувала вона.


Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає