Ремонту машина не підлягає: У Сумах спалили елітну іномарку депутата (фото)

Підпал влаштували, розбивши переднє пасажирське скло. Салон авто згорів повністю.

Постраждале авто. Фото:http://sumytoday.com/

У Сумах в ніч на 1 вересня зловмисники підпалили автомобіль сім'ї депутата Сумської міської ради. Депутат В'ячеслав Степченко належить до фракції "Солідарність". Про це повідомляє місцевий портал Sumy today, передають Патріоти України.

Автомобіль Ауді A6 2012 року випуску, належить дружині депутата. Він стояв біля під'їзду багатоповерхового будинку, в якому живе депутат з сім'єю. Підпал зробили, розбивши переднє пасажирське скло. Ремонту машина не підлягає, салон згорів повністю.

. "Хочу подякувати сусідам за те, що викликали пожежну службу і самим пожежним за оперативність. Сподіваюся, що зможу сказати спасибі і Поліції за розкриття цього злочину. Заява була написана на місці події", - розповів депутат.

За даним фактом почато кримінальне провадження за статтею "Умисне знищення або пошкодження майна"

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...