"Репід Трайдент-2016": Як відпрацьовують атаки солдати ВДВ (фото)

До військових маневрів залучатимуть бронетехніку і армійську авіацію, проводитимуть також навчальні стрільби зі стрілецької зброї.

Фото: http://apostrophe.com.ua/

Під час українсько-американських командно-штабних військових навчань "Репід Трайдент-2016" підрозділ ВДВ і вертолітники армійської авіації відпрацювали спільні дії під час атаки на укріплений район умовного противника, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Генштабу України.

Фото: http://apostrophe.com.ua/Фото: http://apostrophe.com.ua/

"Завданням крилатих піхотинців у цей день стало захоплення ділянки місцевості з опорним пунктом, який за легендою навчання контролюють бойовики угрупування "Red Dogs". Курсанти військових академій зі Львова та Одеси, які упродовж цього навчання виконують роль умовного противника в складі загону "OPFOR", добре підготувалися до оборони об’єкту. Опорний пункт був добре укріплений в інженерному плані", - йдеться в повідомленні.

Фото: http://apostrophe.com.ua/Фото: http://apostrophe.com.ua/

Зазначається, що десантники атакували "ворога" за підтримки штатної бронетехніки підрозділу бронеавтомобілів КрАЗ "Спартан". Потім в тилу противника декілька вертольотів Мі-8 висадили підкріплення для десанту. Крім цього, льотчики завдали удару з повітря для підтримки дій наземних сил і знищення живої сили і вогневих засобів умовного противника.

Фото: http://apostrophe.com.ua/Фото: http://apostrophe.com.ua/

"Зрештою, отримавши підтримку на землі та з повітря, десант завдання виконав, зайнявши позиції, які обороняв умовний противник", - додали в Генштабі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...