Ресторан, в якому вбили ватажка "Оплота" Жиліна, пов'язаний з сім'єю відомого російського режисера

Підмосковний "Вітерець" - спільний проект ресторатора Аркадія Новикова і сина Микити Михалкова Артема.

Микита Михалков з дружиною і Артем Михалков з дочкою Наташею. Фото: viva.ua.

Сім'я кінорежисера Микити Михалкова пов'язана з рестораном "Вітерець", в якому 19 вересня вбили лідера сепаратистського угрупування "Оплот" Євгена Жиліна. На сайті ресторану сказано, що заклад - "спільний проект Аркадія Новикова (російський ресторатор) і Артема Михалкова (син Микити Михалкова) для справжніх цінителів заміського відпочинку". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

Нагадаємо, 19 вересня під Москвою у ресторані "Вітерець" невідомий розстріляв Євгена Жиліна та його друга Андрія Козиря. Лідер організації "Оплот" помер на місці, його соратника у тяжкому стані госпіталізували.

Згодом з'явилось відео з місця вбивства Жиліна.

Слідчий комітет РФ оприлюднив основні версії вбивства ватажка "Оплоту" і назвав прикмети кілера. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...