Рецепт від шефа: Столичний кухар поділився рецептом по-справжньому корисного бургера (відео)

Ілюстрація: therumdiary.ru

Реформи в шкільній їдальні неможливі без правильного харчування дітей удома. Такого висновку дійшли експерти спецпроекту "Недоїдальня", котрі вирушили в гості до батьків задля змін раціону школярів на більш корисний, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Столичний шеф-кухар в миргородській їдальні зробив відкриття: смачно та корисно - зовсім не означає, що популярно. Діти не доїдали його суп, бо в тому було "забагато овочів". Як з’ясувалося, проблема криється в домашньому харчуванні дітлахів - вони просто не привчені до здорових продуктів. Тому із собою в гості київські шеф-кухар і дитячий гастроентеролог узяли свіжі та недорогі овочі, фрукти та м’ясо.

Батьки зізнаються, що діти віддають перевагу нездоровим харчам - випічці, піці, гамбургерам, чіпсам тощо. Порада дієтолога: дотримуватися позитивного прикладу та не забороняти, а пропонувати здорову альтернативу. Зміни в раціоні дитини можливі, якщо направду почати цікавитися тим, що вона їсть і які в неї смаки. Фахівці радять заходити до шкільних буфетів і їдалень та придивлятися до асортименту продуктів.

Щоб догодити дитячим смакам без шкоди для їх здоров’я столичний шеф-кухар разом із дітьми розробив рецепт гамбургерів: якісний яловичий фарш, соус на кефірі, булочка з цільнозернового борошна та овочі. "Бургер по-миргородськи" пішов серед школярів на ура.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...