Резонансне ДТП на Волині: загинув колишній мер Луцьку та два відомих бізнесмени

Машина потрапила під вантажівку.

ДТП. Фото: expres.ua

Загиблий в аварії мер Луцька Микола Бездушний, керував містом 4 роки. ДТП сталася вчора, 29 грудня, ввечері. Трагедія трапилася в Ковельському районі на Волинщині. Разом з Бездушним померли дві відомих в регіоні підприємця, передають Патріоти України з посиланням на Діалог.UA.

Так, в розбитому автомобілі "Ніссан" ще загинули генеральний директор підприємства "Луцьксервіс" Петро Гордійчук. Разом з ним знаходилася і глава будівельного підприємства "ПМК №19" Тетяна Бешенкова. Жінка померла на місці.

Також в ДТП є ще один загиблий чоловік. За попередньою оцінкою події, аварія сталася з вини мешканця Ковельського району, водія автомобіля "Фольксваген Кадді". Він на розвороті, всупереч ПДР не поступився дорогою "Ніссан", який від удару кинуло прямо під фуру.

Водій і троє відомих на Волині пасажирів легковика померли на месте.Поліція заявила, що подія буде розслідувана ретельно.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...