Резонансний розстріл чоловіка в Києві: Убитий виявився злочинцем з РФ - всі подробиці

У Києві оголосили план "перехоплення", шукають злочинців.

Фото: ФБЧоловік, якого 19 липня розстріляли з автомата біля станції метро "Чернігівська" в Києві, був 53-річним росіянином, який вчинив злочин в РФ. Про це повідомили правоохоронні органи, передають Патріоти України.

"Вже відомо, що потерпілий – це чоловік 1964 року народження, уроженець Російської Федерації", - розповіла в ефірі телеканалу "112 Україна" заступник начальника департаменту комунікації столичної поліції Яна Неруш.

За її словами, стріляли двоє, після цього вони втекли на автомобілі. Зараз їх розшукують, у Києві оголосили план "перехоплення".

Як повідомив журналістам у четвер речник МВС Артем Шевченко, вбитий є громадянином Росії, який скоїв на батьківщині злочин.

Як відомо, 19 липня приблизно о 23:20 на паркінгу ТРЦ "Проспект" в Києві, біля станції метро "Чернігівська", розстріляли з автомата і пістолета чоловіка. Автомат злочинці кинули на місці вбивства.

Нагадаємо, раніше стало відомо ім’я бізнесмена, якого розстріляли у Житомирі.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...