Результат 9-річної наполегливості: Ізраїль запускає літаюче безпілотне таксі (відео)

Ізраїльська компанія Air Mule заявила, що апарат успішно пройшов випробування і незабаром зможе використовуватися в реальних умовах.

letayushhee-bespilotnoe-taksi

Почати треба з того, що Air Mule розробляла літаюче безпілотне таксі без малого 9 років! За цей час ізраїльська компанія неодноразово переглядала конструкцію автономного літаючого апарата, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

airmule_letayushhee-bespilotnoe-taksi

Його призначення - пасажирські перевезення, причому в даному випадку мова йде про безпечне транспортування людей із зон конфлікту тощо. На останніх тестах автономне таксі отримало назву Cormorant ( «Баклан»)

Апарат зміг успішно впоратися із завданням, зробивши напівавтономний політ відповідно до заданого маршруту.

Політ був нетривалим, всього 2 хвилини, але змістовним. Розробники в реальних умовах перевірили, як датчики і електроніка поводяться з урахуванням вантажу, що перевозиться, погодних умов, перешкод і висоти. Виробництво автономного таксі для армії планують почати в 2018-2019 рр.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...