"Рятує товариша": Мосійчук полетів до Дубаї під час пленарного тижня (фотофакт)

За словами депутата, він полетів у теплий край рятувати знайомого, який допомагав йому під час ув’язнення

Фото: "Фейсбук"

Заступника голови фракції "Радикальна партія" Ігоря Мосійчука помітили в аеропорту «Жуляни» під час реєстрації на рейс до Об’єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

Журналістка Олена Кисіль опублікувала фото депутата, де написала: «До Дубаї летів бізнес-класом. Прикордонний контроль пройшов за дипломатичним паспортом. Усе б нічого, але нинішній тиждень у Верховній Раді – пленарний».

На своїй сторінці в Facebook Мосійчук прокоментував інформацію про його політ до арабської країни. За словами депутата, він полетів до Дубаї рятувати товариша, який допомагав йому під час ув’язнення Мосійчука.

«Я не на відпочинку! Річ у тім, що минулої п’ятниці в еміраті Шарджа підставили і заарештували мого товариша. Громадянина України ув’язнили Шарджа. Саме він допомагав мені та моїй родині під час мого 2,5 річного ув’язнення у справі так званих “васильківських терористів”. Зараз він хворий (теж переніс хірургічну операцію на шлунку), в арабській в’язниці, а на волі його чекає дружина із трьома дітьми (молодшому немає і місяця)», – написав депутат.


Кабмін хоче спростити міжнародний розшук та екстрадицію українців

вівторок, 30 квітень 2024, 17:30

Уряд вніс у Верховну Раду законопроєкт, спрямований на спрощення міжнародний розшук підозрюваних і доступу до їхніх речей за кордоном. Про це йдеться на сайті парламенту, передають Патріоти України. Зокрема, законопроєкт спрямовний на вдосконалення мех...

Зможуть забирати авто і житло? Рада хоче підняти штрафи за неявку до ТЦК до 204 тис. грн

вівторок, 30 квітень 2024, 17:28

Після ухвалення закону про мобілізацію в суспільстві почали жваво обговорювати інший законопроєкт (№ 10379), який стосується покарання для ухилянтів. Він передбачає суттєве, від 153 тисяч до 204 тисяч гривень, збільшення штрафів за порушення законодавс...