Рятували сусіди: На Київщині мати вигнала роздягненого 3-річного сина на мороз (фото)

Фото: ФБ

12 лютого в Борисполі п'яна мати вигнала на мороз роздягненим свого трирічного сина. Про це пише прес-служба патрульної поліції в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Про неналежний догляд за дитиною патрульним повідомили стурбовані сусіди родини. Коли поліцейські прибули на місце, то виявили малого хлопця, який бігав по двору без верхнього одягу.

Вони постійно годують дитину, мати якої регулярно випиває і залишає його вдома без нагляду, розповіли мешканці будинку. У цей вечір поліцейські також застали 40-річну жінку в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Хлопця нагодували та одягли. Патрульні купили йому перші в житті іграшки. Після цього дитину відвезли в Бориспольську центральну районну лікарню для медичного огляду. Про подію повідомили працівникам відділу ювенальної превенції.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...