Рідна гавань? Кримчани поскаржилися на "понаїхавше бидло" з московським акцентом (фото)

"Бидло" по-хамськи поводиться і розклеює по стовпах електромереж та ліхтарях рекламні оголошення.

У Сімферополі мешканці обурюються хамською поведінкою "бидла" з РФ, що розклеює рекламне сміття. Фото: vk.com

Жителі окупованого Сімферополя обурені поведінкою "понаїхавшого бидла" з материкової частини Росії. Про це йдеться в повідомленні на сторінці "Чорний список Криму" в соцмережі "Вконтакте", інформують Патріоти України.

Кримчани обурюються через хамську поведінку хуліганів з московським акцентом, які розміщують рекламне сміття на стовпах електромереж і ліхтарів.

"Замовниками бидла є компанія прямих поставок Санкт-Петербурга, що проводить ярмарки з продажу будь-якого непотребу в будівлі ДКП", - йдеться в повідомленні.

Кримчани звернулися до так званої "влади" з питанням "які заходи ви вживаєте до цього приїжджого бидла, якому глибоко нас ... ти на чистоту і порядок в нашому місті?"

Але в "поліції" відповіли, що це не їх розуму справа, а дії розклеювачів реклами не мають складу злочину.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...