Рішення прийнято: З Вадима Новинського зняли недоторканність

Новинський сьогодні прямо з трибуни відмовився виступати державною мовою на прохання спікера, та заявив нардепам, що підтримували Євромайдан, що "колокол дзвонить по ним".

Вадим Новинський у церкві (ліворуч). Фото: "Новинарня"

У Верховній Раді проголосували щодо питання про зняття недоторканості з опозиціонера Вадима Новинського. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на онлайн-трансляцію.

228 нардепів проголосували за зняття недоторканності з "православного" нардепа - рішення прийнято. Українці вважають сьогоднішнє засідання "випробуванням для депутатів, хто з них є зрадником України" та вимагають поіменно назвати кожного, хто підтримав Новинського, та навіть жадають "помститися їм за це чи хоча б не бачити їх більше у Раді".

Нагадаємо, Новинського ГПУ підозрює у тиску на Блаженнійшого митрополита Володимира (Сабодана). Крім того, Новинський сьогодні прямо з трибуни відмовився виступати державною мовою на прохання спікера, та заявив нардепам, що підтримували Євромайдан, що "колокол дзвонить по ним".

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...