Родина Жванецьких у траурі: У Москві помер великий одесит, артист, гуморист, улюбленець поколінь

Роман Карцев довгі роки дружив та плідно співпрацював з Михайлом Жванецьким, дружив з його родиною. Був "душею" московської діаспори одеситів.

Роман Карцев. Фото: соцмережі.

У вівторок, 2 жовтня, помер знаменитий радянський актор і сатирик Роман Карцев. Йому було 79 років, передають Патріоти України.

Інформацію про смерть артиста підтвердив знаменитий російський сатирик Михайло Жванецький, а також про це написала його дружина Наталя Жванецька на своїй сторінці в Facebook.

Роман Карцев – актор і сатирик. Народився 20 травня 1939 року в Одесі. У дуеті з Віктором Ільченком він створював мініатюри, багато з яких відразу ж розбиралися на цитати. Крім того, Карцев знімався в кіно. У його фільмографії 16 стрічок.

Актор зіграв в українських картинах "Операція Герцог", "Хвилі Чорного моря", "Чарівний голос Джельсоміно", "Довга пам'ять". Відомий багатьом за роллю Швондера у стрічці "Собаче серце", грав у фільмах "Биндюжник і Король" (1989, Лазар Боярський), "Небеса обітовані" (1991, Соломон), "Пророцтво" (1993, патріот-антикомуніст) та "Старі шкапи" (2000, Йосип Лазовський) режисера Ельдара Рязанова.

Крім того, Карцев знімався у фільмах "Майстер і Маргарита" (2005, Максиміліан Андрійович Поплавський, дядько Берліоза), "Посмішка Бога, або Чисто одеська історія" (2008, реж. В. Аленіков; Перельмутер), "У стилі Jazz" (2010, реж. С. Говорухін; одеський таксист).

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...