"Росія - вона "жирніша", більша, але тупа - з населенням козлів", - Анастасія Приходько

За словами співачки, Російська Федерація являє собою "незрозумілий об'єкт, що з'їхав з глузду".

Анастасія Приходько. Фото: РБК.

Україна може перемогти у протистоянні з Російською Федерацією, але для початку їй необхідно заморозити будь-які відносини з агресором. Про це заявила в ефірі програми "Грані війни" українська співачка і волонтер Анастасія Приходько, передають Патріоти України.

"Суперник у нас кретин, з цим все зрозуміло. Він навіть воювати не вміє, він боягуз. Товстий - ще не означає великий. Росія - вона "жирніша", більша, але тупа - з населенням козлів, які йдуть за своїм пастухом, яким подобається бути приниженими. У них зараз флешмоб - встаньте на коліна перед Путіним. Це недодержава, біомаса якась", - заявила вона.

За словами Приходько, Російська Федерація являє собою "незрозумілий об'єкт, що з'їхав з глузду". "Дуже важко зрозуміти, що вона утне в ту чи іншу хвилину", - пояснила вона.

"Ми, звісно, хочемо, щоб Росія розвалилася і понесла відповідальність, щоб усі чиновники в Гаазі сиділи. Але я на 100% знаю, що коли Росія нападає, вона програє", - зазначила співачка.

"Дуже б хотілося, щоб світові лідери нас чули набагато краще. Я б хотіла, щоб вони в принципі перестали вести будь-які переговори, хотілося б, щоб ми розірвали і торгові, і будь-які інші відносини з РФ, і це буде перший дійсно важливий крок у нашій перемозі", - підсумувала Приходько.

Джерело: Обозреватель

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20