"Росія використовує вас як терористів-смертників": Турчинов звернувся до жителів Донбасу

Також він зазначив, що у так званих "республіках" багато хто вже зрозумів, в якому жахітті вони живуть.

Олександр Турчинов. Фото: УНІАН

Секретар РНБО Олександр Турчинов, якби у нього була можливість звернутися до жителів Донецька, сказав би, що у них є тільки одна можливість жити спокійно і мирно - в Україні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ЛІГА.Нет".

"Я б сказав так: хлопці, у вас є тільки одна можливість жити спокійно, мирно і щасливо вдома, в Україні. Будь-який інший шлях - це шлях страждань, мук і смерті", - заявив Турчинов. Крім того, продовжив секретар РНБО, три роки, які вони прожили в жахливих умовах, одурманені російською пропагандою, тому доказ.

"Ви не потрібні Росії. Москва вас використовує як терористів-смертників проти України. Чим швидше ви повернетеся до мирного життя в єдиній українській державі, тим менше страждань і втрат переживуть ваші родини", - підкреслив він.

Більш того, секретар РНБО у своєму ексклюзивному відвертому інтерв'ю зазначив, що багато хто вже усвідомив, що це правда. "Не дивлячись на всі потуги з боку російських ЗМІ, дуже багато хто вже переконався: Москві не потрібні українці Донецька і Луганська. Росія зацікавлена в рані, що постійно кровоточила б на тілі України, в тому, щоб на окупованих територіях ніколи не настав мир", - підсумував Турчинов.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно