Росіян вчать вживати зіпсоване молоко та черствий хліб (відео)

На телеканалі НТВ росіянам дають поради, як правильно вживати зіпсовані продукти

У РФ громадян вчать правильно вживати зіпсовані продукти. Фото: www.kavkazcenter.com

Російський телеканал НТВ випустив цикл програм "Еда живая или мертвая", у яких глядачам пояснюють, як не допустити псування продуктів та що робити з їжею, яка все ж таки зіпсувалася. Про це повідомляють Патріоти України.

Глядачам дають поради щодо зтемнілих фруктів, кислого зіпсованого молока, засохлого сиру та хлібу, зів'ялої зелені. У соцмережах сміються з цього приводу.

"Напомним также нашим зрителям, что много таких продуктов можно найти в мусорках возле ресторанов и супермаркетов", "С жиру бесятся. после жильцов, к примеру, нашей квартиры можно только говно реанимировать", "В меню элитных кафе южного берега крыма кефир с огурцами с успехом заменила тухлая селедка по шубой из банановой кожуры. приезжайте, бархатный сезон в разгаре", "А потому что свежие есть вредно. Их нужно бульдозером давить чтоб хорошие люди не отравились...", - пишуть користувачі мережі.

В Україні різко переписали вартість популярного продукту

понеділок, 13 травень 2024, 19:47

Українські виробники різко підвищили ціни на цибулю. Так, за два тижні середня гуртова ціна її зросла одразу в 1,5 раза. Відповідно, вже незабаром значне зростання вартості продукту може відбутися і в супермаркетах – збільшивши і так значне здорожчання...

Чи допоможуть штрафи пришвидшити мобілізацію: У Раді назвали головну проблему

понеділок, 13 травень 2024, 19:22

Штрафи за ухилення від мобілізації покращать ситуацію, але стимулювати чоловіків йти на службу до війська точно не будуть. Таку думку висловив член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони та розвідки Олександр Федієнко в інтерв...