Дружбан Губарєва: Стало відомо, що за раша-фашистський "десантник" зацідив у щелепу московському телепропагандисту

У соціальній мережі "Вконтакте" хуліган підписаний як "Колобок Ярославкін", йому 32 роки, проживає в Москві.

Фото: скріншот

У мережі оприлюднили інформацію про чоловіка в футболці з написом "Оплот", який сьогодні в прямому ефірі побив журналіста російського телеканалу. Про це в Twitter повідомив Василь Максимов, передають Патріоти України.

У соціальній мережі "Вконтакте" хуліган підписаний як "Колобок Ярославкін", йому 32 роки, проживає в Москві. Більше особистої інформації про себе чоловік не вказав.

"Христос Воскрес Брати і сестри, люблю вас, спаси вас Господи !!!!!!!!!!!!", - пише він в статусі.

Фейковий ВДВшник підписаний на безліч пропагандистських пабліків, звідки регулярно репостить інформацію про Донбас і події в Україні. На його "стіні" можна побачити заяви Захарченка та пропаганду російських ЗМІ про Україну.

"Царство небесне Воїн!!!!!!!!!! Герої не вмирають!!!!!!!!!!!!!!!!", - пише чоловік про смерть бойовика Гіві.

Виходячи із записів на "стіні", також можна припустити, що чоловік цікавиться навколофутбольним рухом. Він неодноразово постив фото і відео про російських футбольних фанатів і їх "подвиги".

Також у нього є спільна світлина з одним з ідеологів "ДНР", колишнім "народним губернатором Донбасу" Павлом Губарєвим.

Як розповів в Facebook колишній прес-секретар Російського футбольного союзу (РФС) Андрій Малосолов, репортера вдарив екс-представник одного з найвідоміших колективів фанатів ЦСКА.

"Я знаю цього хлопця, який вдарив журналіста НТВ Микиту Развозжаєва на святкуванні Дня ВДВ. У прямому ефірі п'яний Саша спробував підняти з землі термін для себе, зараз сидить у відділенні поліції і коли протверезіє, напевно злякається того, що зробив", - написав Малосолов.

"Так, Саша - армієць, колишній представник одного з найвідоміших колективів фанатів ЦСКА. Олександр зробив безглуздий, дурний вчинок, не виправдовую його", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...