Не змогли забрати в армію, так посадити: Шабуніну загрожує в'язниця за бійку з пропагандистом, у Авакова "шиють" справу

Конфлікт команди "фронтовиків" Яценюка з головою "Центру протидії корупції" виходить на новий виток. Віталію Шабуніну доводиться дорого платити за викриття схем "печерських небожителів".

Віталій Шабунін. Фото:antikor.com.ua

Голові "Центру протидії корупції" Віталію Шабуніну загрожує п'ять років в'язниці за бійку з блогером. Про це повідомляється на сайті організації зі слів слідчого, її вручатимуть 16 серпня, передають Патріоти України.

В цей же день обиратиметься запобіжний захід для Шабуніна. Йому інкримінують ч.2 ст.345-1 - нанесення тілесних ушкоджень журналісту під час виконання ним законної професійної діяльності.

У ЦПК розцінюють справу Шабуніна як політичне замовлення проти громадського діяча та антикорупційного активіста.

Як повідомлялося раніше, йдеться про конфлікт між Шабуніним та відеоблогером каналу "Голос народу" Всеволодом Філімоненком, який стався 8 червня біля Дніпровського військкомату.

В мережі опубліковано відео, на якому Філімоненко ставить провокаційні питання, і у відповідь Шабунін вдарив його в обличчя. Філімоненко стверджує, що отримав від Шабуніна за питання про те, чому він не воює в АТО.

Шабунін стверджує, що вдарив відеоблогера за те, що він довів до сліз колегу Шабуніна по ЦПК Олександру Устинову.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...