"Росіяни можуть дійти до Таллінна за два дні, але вони поляжуть там. Їм це відомо", - естонський полковник

На думку Рихо Юхтегі, для стримування Росії потрібен внесок кожного естонця, а не тільки Сил оборони.
Рихо Юхтегі. Фото: Politico.

У разі нападу Росії Естонія готова дати гідну відсіч окупантам. Про це заявив командувач підрозділом зі спецоперацій Сил оборони Естонії полковник Рихо Юхтегі в інтерв'ю Politico, повідомляють Патріоти України..

"Про це часто говорять. Щось на зразок - росіяни можуть дістатися до Таллінна за два дні. ... Може бути. [Естонська столиця розташована орієнтовно в 125 милях від російського кордону]. Але за два дні вони не окупують усю Естонію. Вони можуть дійти до Таллінна, але ми переріжемо лінії зв'язку і постачання за ними. Вони можуть дійти до Таллінна за два дні. Але вони поляжуть у Таллінні. і їм це відомо", - підкреслив він, додавши, що куля буде чекати росіян за кожним рогом і на кожному кроці.

На думку Юхтегі, для стримування Росії потрібен внесок кожного естонця, а не тільки Сил оборони.
"Паніка - погана штука. Ми намагаємося донести до людей, що опір у війні починається вже сьогодні. І починається він із гнучкості. Ми повинні бути готові до всього і повинні навчити людей, як поводитися, якщо щось трапиться", - сказав полковник.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...