Росіяни вогнем накрили школу у Мар'їнці

Жахливому обстрілу піддався житловий квартал в районі проспекту Дружби, де і розташована школа

Ілюстрація: "Фейсбук"

У ніч на 4 вересня в житловому районі Мар'їнки (Донецька область) була обстріляна школа №2. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Хвилю".

У місцевій поліції стверджують, що навчальний заклад, де навчаються понад 150 дітей, обстріляли підконтрольні РФ бойовики. Обстрілу, за інформацією поліцейських, піддався житловий квартал в районі проспекту Дружби, де і розташована школа.

На момент обстрілу на території навчального закладу знаходився охоронець. Осколками пошкоджено віконні шибки з боку головного входу в школу.

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...