Росіянин, що воював на боці ЗСУ, вбив командира та втік до терористів

Якби нормально працювали військкомати, психологи і контррозвідка, такого б не сталося.

ЗСУ. Фото: vezha.org1 грудня в зоні проведення АТО на Донбасі український військовий "одного з наших підрозділів скоїв тяжкий злочин і з надією на те, що уникне покарання, він перейшов на бік противника". Про це вранці 2 грудня повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Увага! Вчора боєць одного з наших підрозділів скоїв тяжкий злочин. Із надією на те, що уникне покарання він перейшов на бік противника", - повідомили в штабі. Водночас відомий волонтер Роман Донік на своїй сторінці зазначає, що зрадник служив на Донбасі у складі 93-ї бригади, а сам був родом з Одеси.

"Із приводу перебіжчика з 93. Імовірно він для цього і пішов у ЗСУ. Чисто контррозвідка проклацала. Прийшов через Красноармійський Військкомат. Сам з Одеси. Росіянин. Дочекався коли товариші по службі поїхали у справах, поранив з автомата, а потім добив ножем (не проста це справа людину ножем добити) командира взводу. Зібрав зброю і гранатомети, сів у беху і намагався піти на ту сторону. Одразу відреагували, підключили міномети, беху відбили. Сепарок пішов на ту сторону. Якби нормально працювали військкомати, психологи і контррозвідка, то не втратили б сьогодні, хорошу людину, взводного", - написав Донік.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...