Росіянин-шпигун: Представник окупантів в СЦКК "маскував" присутність кадирівців на Донбасі

На окупованій території російський офіцер зі складу СЦКК з усіх сил намагався приховати проходження колони російських окупантів від очей міжнародних спостерігачів.

Ілюстрація:hromadske.uaСтали відомі деякі деталі про колону російсько-терористичних військ, проходження якої в Новоазовському районі намагався приховати від спостерігачів ОБСЄ російський офіцер зі складу Спільного центру контролю і координації (СЦКК) припинення вогню. Деталі оприлюднені в оперативному звіті місії ОБСЄ про ситуацію на Донбасі, передають Патріоти України.

"25 червня, перебуваючи на блокпосту "ДНР", розташованому на автодорозі Е58 на північ від підконтрольного "ДНР" м Новоазовськ (40 км на схід від Маріуполя), спостерігачі бачили колону з 4 вантажівок військового типу, 2 мікроавтобусів, 1 автобуса і 10 цивільних транспортних засобів", - сказано в звіті.

Згідно з документом, всі транспортні засоби були заповнені особами у формі військового типу.

"Автоколона прямувала на схід в напрямку смт Бойківське (колишнє Тельманове, 67 км на південний схід від Донецька). Водії всіх транспортних засобів були в формі військового типу, а на обличчях більшості з них були балаклави. У передній частині однієї з вантажівок була розміщена табличка з написом "Чеченський" російською мовою", - зазначено в документі.

Також спостерігачі ОБСЄ зафіксували й інші написи на автомобілях. "На інших автомобілях були написи "ТБГ" кирилицею", - йдеться в звіті.

Як повідомлялося раніше, саме на цьому блокпосту, після того, як бойовики дозволили патрулю ОБСЄ їхати в Новоазовськ, але з умовою не намагатися проникнути на територію району поблизу кордону з РФ, з'явився російський офіцер зі складу СЦКК, який заборонив спостерігачам рухатися в дозволеному терористами напрямку.

Незважаючи на заборону, спостерігачам все ж вдалося зафіксувати проходження колони російсько-терористичних військ.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...