Російське навіть коти не хочуть їсти! Волонтер розповів про якість продуктів в окупованому Донецьку

Леонід Краснопільський розповів, що на прилавках донецьких магазинів є вдосталь українських продуктів.

Мешканці окупованого Донецька скаржаться на товари з Росії. Фото: ONLINE.UA.

Волонтер Леонід Краснопільський пояснив, в якій ситуації на сьогоднішній день опинилися жителі окупованих територій Донбасу. Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

За його словами, блокада поставок на територію ОРДЛО в основному вдарила по підприємствах Ахметова, по Донецькому металургійному заводу, але не по поставках українських продуктів.

"Продуктів українських в Донецьку - валом! Люди ж ходять, фотографують - маса цих фотографій в мережі. Є всі, що душа забажає. І найцікавіше, що українські продукти в Донецьку люблять. Тому що російські їсти неможливо. Російське молоко навіть коти пити гребують", - зазначив він.

Разом з тим, волонтер уточнив, що у жителів Донбасу є багато способів вижити навіть в умовах окупації: починаючи від отримання гуманітарної допомоги та закінчуючи збором металобрухту.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...