Російські футбольні хулігани отримали тюремний вирок у Франції

Марсельський суд визнав за краще ізолювати російських вболівальників від представників цивілізованого світу і відправив за грати.

Суд Марселя відправив російських фанатів за грати. Фото: ReutersУ Марселі (Франція) суд оголосив вирок трьом російським фанатам, які приймали участь в заворушеннях в день гри Євро-2016 Росія - Англія, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Російські вболівальники отримали тюремні терміни до 2-х років.

Сьогодні також стало відомо, що уболівальник збірної Англії Ендрю Бейк, який був жорстоко побитий російськими вболівальниками перед футбольним матчем Євро-2016 в Марселі, вийшов з коми. Нагадаємо, 11 червня в Марселі відбувся матч 1-го туру групового етапу Євро-2016 Росія - Англія, який супроводжувався сутичками як на трибунах стадіону, так і до і після гри. Кілька уболівальників були важко поранені.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) виступив з попередженням, що збірні Росії та Англії можуть бути виключені з числа учасників чемпіонату Європи - 2016, якщо їхні вболівальники знову будуть помічені в організації масових заворушень після інцидентів в Марселі.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...