Російські кати добивають: Український політв'язень Павло Гриб при смерті, - Денісова

Омбудсмен підкреслила, що лікарі обстежили Гриба і діагностували цілу низку серйозних хвороб.

Павло Гриб може померти в російській катівні. Фото: Цензор.НЕТ.

Українець Павло Гриб, який перебуває в російському СІЗО, потребує термінової операції на серці. Про це 29 січня у Faceboook заявила уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, передають Патріоти України.

"Гриб, який перебуває в російській катівні, знаходиться на межі життя та смерті. 20-річний політв'язень потребує негайної операції на серці, адже стан здоров'я надкритичний", – написала вона.

Омбудсмен підкреслила, що лікарі обстежили Гриба і діагностували цілу низку серйозних хвороб. "За наявною інформацією, ФКУ СІЗО-4 ГУФСВП Росії у Ростовській області, де утримується Павло, недооцінюється критичний стан хлопця та ігнорується наявність тяжких захворювань. Гриб не забезпечується повноцінним медикаментозним лікуванням, і це сприяє загостренню наявних хвороб. Також негативний вплив на стан здоров'я в'язня Кремля посилюють умови утримання, стресові ситуації та неповноцінне харчування", – розповіла вона.

Денісова сказала, що звернулася до глав міжнародних організацій, а також дипломатичних представників у Ростові-на-Дону і попросила їх сприяти наданню Грибу негайної медичної допомоги. Нагадаємо, нещодавно хлопець розповів про тортури у російській тюрмі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...