Російські покидьки уночі підпалили житловий будинок в Мар'їнці та намагалися розстріляти місцевих жителів, "як на полюванні". Людей врятував героїчний український полк "Дніпро-1" (фото)

Терористи стріляли бронебійно-запальними кулями прицільним вогнем, щоб не дозволити ліквідувати пожежу.

Мешканці Мар'їнці дякують нашим хлопцям за порятунок. Фото: "5 канал"

28 листопада, під час планового патрулювання Мар'їнки, близько години ночі група швидкого реагування "Дніпро-1" стала свідками пожежі в двоповерховому будинку по вулиці Шевченка. Бійці полку "Бен", "Прайд" і "Большой" відразу викликали представників місцевого ДСНС, а також стежили за тим, щоб місцеві жителі не постраждали від наслідків пожежі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу полку.

"За даними "Дніпро-1" будинок спалахнув після обстрілу ворожими бронебійно-запальними кулями. А вже в 3:00 ночі з позицій російсько-терористичних угруповань почався більш інтенсивний обстріл стрілецькою зброєю. При чому, ворог цілився не тільки по військовим, а й по цивільним особам, які допомагали в ліквідації пожежі", - йдеться в повідомленні.

Також, під час нічного патрулювання, співробітники зустріли літню жінку, яка безцільно бродила по вулицях міста, не знаючи де вона і хто. Хлопці відвели її до місцевого відділу поліції, де і визначили її особистість. На щастя, поранених і загиблих з українського боку немає.

Бійці "Дніпро-1" продовжують патрулювання вулиць міста і допомагають місцевому населенню переживати військовий стан з упевненістю, що поруч є люди, які захистять їх будинки і життя.

Фото палаючого будинку у Мар'їнці.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...