Російські телепропагандисти взяли інтерв'ю у фейкового Туки - оригінал в шоці

"О-го! У русагітпропа якесь загострення!" - відреагував заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Георгій Тука. Фото:rian.com.ua

У сюжеті каналу "Росія" "лівого" чоловіка представили заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгієм Тукою. "О-го! У русагітпропа якесь загострення!" - відреагував Тука в своєму Facebook, передають Патріоти України.

А так Тука виглядає з подачі російської пропаганди

Конфуз зауважив волонтер Вадим Шевченко, який і зробив відповідний знімок.

"Меня, как психолога, просто потрясли изменения, которые претерпел на Луганщине наш соратник по борьбе Георгий Тука! Это душераздирающее зрелище!!! Дорогой Георгий! Не снимайся больше на канале "Россия", не пугай деток перед сном с голубого экрана, это совершенно не кошерно!" - написав він на своїй сторінці.

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...