Російські ЗМІ почали цькування Меладзе за підтримку України і Джамали

На адресу відомого композитора, продюсера і кримськотатарської співачки, яка виконала на відборі конкурсу за версією російської пропаганди "антиросійську пісню", адепти "русского мира" та російські видання вже вилили тонни бруду.

Костянтин Меладзе. Фото:ukr.media

У російських ЗМІ вже встигли розкритикувати пісню Джамали про трагедію кримськотатарського народу 1944 року, з якою вона претендує на перемогу в українському відборі на "Євробачення 2016". Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

Але, найбільше в пресі викликало гнів те, що композицію співачки високо оцінив відомий продюсер і музикант Костянтин Меладзе.

"Костянтин Меладзе підтримав антиросійську пісню про кримських татар", - з таким заголовком вийшла стаття на порталі KM.RU. Як зазначає її автор, "в півфінал українського відбіркового туру "Євробачення" вийшла співачка Джамала із сумнівною (як вважає російський журналіст - ред.) піснею "1944". Судячи з усього, росіян не влаштувало трактування трагічних подій, про які співає Джамала.

Після чого журналіст додав: "Українці з промитими мізками аплодували Джамалі стоячи. Але, найбільше здивував Костянтин Меладзе. "Запитайте людину, за яку країну вона готова взяти гвинтівку і піти під кулі? Для мене така країна - Україна", - цитує його слова "Експрес-газета". Мабуть, не дарма "рідна Україна" надала композитору звання заслуженого діяча мистецтв".

Окремо про те, що Меладзе зворушила пісня Джамали, написала і вищевказана російська "Експрес-газета". У цій статті ллється бруд на адресу відомого продюсера і самої співачки.

У коментарях в соцмережах вибухнув справжній баттл і суперечка між прихильниками "русского мира" і проукраїнськими користувачами.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе був у захваті від виступу Джамали в першому півфіналі Нацвідбору на "Євробачення 2016".

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...