Російський актор та патріот України: Анатолій Пашинін розповів все, що думає про українську владу, і про те, чого по-справжньому боїться на війні (відео)

Інтерв'ю було записано під Маріуполем на базі УДА за кілька днів до повернення Анатолія Пашиніна на передову.

Анатолій Пашинін. Фото: 24СМИ.

На каналі KishkiNa в YouTube вийшла друга програма, гостем якої став відомий актор і продюсер Анатолій Пашинін. Патріоти України пропонують вам переглянути відео разом із нами.

У 2014 році він підтримав Євромайдан, виїхав з Москви і зараз воює на Донбасі в складі "Української добровольчої армії". Інтерв'ю було записано під Маріуполем на базі УДА за кілька днів до повернення Анатолія Пашиніна на передову. В інтерв'ю Пашинін розповів все, що думає про українську владу, про те, чого по-справжньому боїться на війні, чому не шкодує про перервану акторську кар'єру з великими гонорарами, про найближче майбутнє Росії, а також пояснив, чому називає себе "шаленим клоуном".

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...