Російський критик вже сьогодні вважає Джамалу переможцем Євробачення - 2016 (відео)

Номер української учасниці вразив Гаспаряна, який зізнався, що стільки "мурашок" від музики не відчував давно.

Джамала на "Євробаченні 2016" в Стокгольмі. Фото: podrobnosti.ua.

Музичний критик і журналіст російського видання "Московський комсомолець" Артур Гаспарян вважає Джамалу безперечним фаворитом пісенного конкурсу "Євробачення 2016". Про це критик розповів після репетиції української учасниці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Побачивши репетицію Джамали і репетиції інших учасників, я прийшов до висновку, що найкращий номер у цьому році, найкраща пісня, найкраще вокальне виконання і взагалі - все краще привезла на "Євробачення 2016" в Стокгольм Джамала, яка виступає за Україну. Для мене сумнівів немає ніяких. Жодне професійне журі не зможе не поставити Джамалу на перше місце", - вважає Гаспарян.

Критик позитивно відгукнувся про постановку номера, зазначивши, що Джамала, на відміну від інших учасників, не носиться по сцені, "як кішка на пожежі".

"Такої кількості мурашок по шкірі, яке було під час виконання Джамалою своєї пісні, я не відчував дуже давно. Енергетика була абсолютно фантастична і божевільна. Статичне виконання номера - це вища проба майстерності. Сама постановка була побудована на фантастично збудованому світлі - дуже креативні люди цим займалися. Промені і лінії тільки підкреслювали драматичний зміст пісні", - вважає експерт.

Спів Джамали Гаспарян називає "абсолютно винятковим і божевільним". "Для мене пісня-переможець на" Євробаченні 2016 "- це" 1944 "у виконанні Джамали під прапором України", - завершив свою захоплену заяву росіянин.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...