Російський літак потрапив у величезну повітряну яму: У мережі опублікували жахливі відео

За словами пасажирів рейсу Москва-Бангкок, літак кидало то вгору, то вниз, а люди від страху і тряски плакали, кричали і непритомніли.

Деякі пасажири лежали в проході літака непорушно. Скріншот.

В інтернеті з'явилися перші відео з салону літака Москва - Бангкок авіакомпанії "Аерофлот", який потрапив у серію повітряних ям при підльоті до столиці Таїланду. На кадрах аматорської зйомки видно пасажирів, що лежать прямо в проходах між рядами крісел, а також розкидані речі та інвентар, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Літак потрапив в зону турбулентності "ясного неба", в зв'язку з цим людей, які не були пристебнуті ременями безпеки, викинуло з крісел, і вони вдарилися спиною і головою об стелю салону літака.

Станом на 12:00 понеділка, 1 травня, відомо про 20 постраждалих. Лікарі діагностували у них забої голови і спини, переломи кінцівок, а у найбільш важко постраждалих підозрюють компресійну травму хребта.

Повідомляється, що предмети, які не були закріплені в салоні, розкидало в різні боки. З візків з їжею на підлогу висипався весь вміст.

Очевидці розповідають, що під час НП люди від страху і тряски непритомніли, кричали і плакали.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...