Російський найманець повернувшись з Донбасу, підірвав себе та дружину-депутатку правлячої партії - The Daily Beast

Колишній російський військовий, який минулого тижня підірвав себе разом з дружиною депутатом Оксаною Бобровською, двічі їздив воювати на Донбас на боці бойовиків.

Російські найманці

Минулого тижня в Новосибірську, колишній солдат одружений на гламурній партійці «Єдиної Росії», підірвав себе з дружиною після того, як вони займалися сексом на задньому сидінні своєї машини. Микита Тисленко і 30-річна Оксана Бобровська, член регіонального законодавчого органу, були знайдені напівголі в зруйнованій Toyota RAV4, припаркованій біля партійного офісу.

Напевно, чоловік був незадоволений дорогими подарунками, які товариші по партії дарували дружині, а також її стрімкою кар'єрою і високими зв'язками, відзначає видання The Daily Beast, передають Патріоти України.

За словами заступника губернатора Новосибірської області Віктора Козодоя, у якого колись працювала Бобровська, на тлі швидкого кар'єрного росту Оксани амбіції її чоловіка здавалися нереалізованими.

Бобровська писала на інтернет-форумі молодих матерів про свої проблеми з чоловіком і зізнавалася, що він ніколи не піде за допомогою до психолога. За словами однієї з учасниць форуму, Оксана скаржилася, що чоловік дошкуляє своїми ревнощами.

Депутат Держдуми Ілля Пономарьов сказав в інтерв'ю виданню, що трагедія депутата кремлівської партії, убитої колишнім бійцем прокремлівських формувань на Донбасі, нагадує йому «бумеранг». За словами Пономарьова, головним об'єктом ревнощів і гніву чоловіка Бобровської був глава будівельної компанії «Дискус», в якій вона працювала. Як відзначає видання, стрімка кар'єра Бобровської нікого в Новосибірську не дивує, тому що «в Росії існує давня традиція, коли боси просувають своїх секретарок і коханок».Новосибірське подружжя - так все починалося. Фото соцмереж

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...