"Россия воюет за мир": Група "Агата Крісті" зіграла концерт перед російськими солдатами в Сирії

Лідер групи назвав російську армію "єдиною армією, що бореться за мир".

Група "Агата Крісті" виступила перед російськими військовими у Сирії. Фото:http://www.dialog.ua/

На сирійській базі "Хмеймім", де базується корпус армії РФ, виступили музиканти рок-колективу "Агата Крісті", вельми популярного в російській державі. Про це стало відомо із заяви нинішнього лідера групи Вадима Самойлова, якого цитує Российский Диалог, інформують Патріоти України.

За його словами, їх серця самі "просилися сюди приїхати". "Ми - патріотично налаштовані люди і вважаємо, що російська армія тут по-справжньому відстоює мир, можливо, вона навіть єдина на сьогоднішній день армія, яка по-справжньому бореться за мир", - повідомив Самойлов напередодні концерту.

Музиканти переконані, що їх зустріли на належному рівні, адже їхні пісні широко відомі пересічному росіянину. Крім того, Самойлов висловив надію на чергове "відрядження" до Сирії. "Агата Крісті" планує знову відіграти концерт перед військовими з РФ до Дня захисника вітчизни, який святкують в РФ 23 лютого.

Варто відзначити, що крім них на базі "Хмеймім" відбувся виступ барда-пісняра Миколи Анісімова та ансамблю російських військово-космічних сил. Анісімов відзначив "важливість" боротьби, яку ведуть війська РФ у Сирії.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...