"Россия и Крым навеки едины": Поклонська провела для керченських школярів "урок патріотизму" (відео)

Так звана "прокурор Криму" додала, що заяви членів ЄС про невизнання кримських депутатів в складі Держдуми РФ є "юридично неграмотними", тому вона не звертає на них уваги.

Наталія Поклонська. Фото: скрін відео

В окупованому місті Керч пройшов так званий "урок патріотизму" від Наталії Поклонської. В одній із гімназій провели спектакль, у якому на дітей одягнули російські прапори та навчили скандувати "Росія і Крим навіки єдині". Відеоролик для перегляду доступний на каналі Youtube, зазначають Патріоти України

Наталія Поклонська, яка займає посаду прокурора окупованого РФ Криму, навідалась в одну із гімназій міста Керч. 14 вересня, в ході своєї передвиборчої кампанії її зустріли підготовлені учні гімназії №1.

Вони стоячи зустріли Поклонську, а також представили спектакль, присвячений подіям "Великої Вітчизняної Війни". Крім того, розважала прокурора шкільний психолог, яка продемонструвала свої вміння у пісочній анімації.

За словами Поклонської, вона ледь стримувала сльози. Також її розчулив виступ дітей, одягнених у костюми з російських прапорів. Вони разом скандували "Росія і Крим навіки єдині".

Поклонська додала, що заяви членів ЄС про невизнання кримських депутатів в складі Держдуми РФ є "юридично неграмотними", тому вона не звертає на них уваги.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...