Розбірки у в'язниці: Колишній боєць "Торнадо" проломив череп своєму співкамернику

Потерпілий знаходиться в реанімації лікарні швидкої медичної допомоги.

Ілля Холод. Фото:http://censor.net.ua/

Колишній боєць спецроти Міністерства внутрішніх справ "Торнадо" Ілля Холод, засуджений до дев'яти років тюремного ув'язнення, напав на свого сусіда по камері і проломив йому голову. Про це повідомив Цензор.нет з посиланням прес-секретар заступника міністра юстиції України Юрія Маслака, передають Патріоти України.

"Сьогодні під час прогулянки відбулася конфліктна ситуація, в результаті чого співкамерник отримав тілесні ушкодження від Холода. Попередній діагноз - закрита черепно-мозкова травма", - зазначив Маслак.

Він уточнив, що потерпілий знаходиться в реанімації лікарні швидкої медичної допомоги. Причини конфлікту не розголошуються, проте на місце виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського РВВС.

За вказаним фактом також відкрито кримінальне провадження.Слід зазначити, що за даними видання, прізвище співкамерника Холода - Матвєєв, ім'я поки невідомо.

Як повідомлялося раніше, колишніх бійців "Торнадо" звинувачували в створенні злочинної організації, вчиненні вбивств і ряду інших злочинів, в тому числі сексуально-насильницького характеру. Справа налічує 80 томів.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...