Скрепи високодуховні: У Росії до смерті побили хлопця, який не поступився місцем в автобусі

Неввічливий молодик помер від черепно-мозкової травми.

У Барнаулі. Фото: соцмережі.

Мешканець російського міста Барнаул помер від черепно-мозкової травми, отриманої внаслідок конфлікту за місце в автобусі. Вбивцю затримано. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Алтайського краю РФ, передають Патріоти України.

За версією слідства, в березні цього року обвинувачений, перебуваючи в автобусі почув, як пасажири стали просити молодого чоловіка поступитися місцем жінці похилого віку. Після цього обвинувачений підійшов і особисто попросив загиблого поступитися місцем, проте він відмовився.

«Коли чоловіки вийшли на одній із зупинок громадського транспорту, між ними продовжився конфлікт, в ході якого обвинувачений, за версією слідства, завдав два удари в область обличчя хлопця, який не поступився місцем у громадському транспорті. Надалі настала смерть потерпілого від завданої йому закритої черепно-мозкової травми», - йдеться в повідомленні відомства. Обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі. Він знаходиться під вартою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...