"Розбомбити на фіг": Україні дали пораду, як розібратися з путінським мостом у Крим

На думку Тома Рогана, цей міст є обурливою образою авторитету України як нації.
Керченський міст. Фото: РБК.

Україна повинна знищити елементи Керченського мосту, який з'єднує окупований Крим з Краснодарським краєм Російської Федерації. Про це пише колумніст Washington Examiner Том Роган, передають Патріоти України.

За його словами, цей міст є обурливою образою авторитету України як нації. "Зрозуміло, з точки зору Путіна (президента РФ Володимира Путіна, - ред.), у цьому і полягає вся суть споруди. Близькому до банкрутства уряду Росії цей міст обійшовся в мільярди доларів, але він забезпечує Путіна формальним фізичним і психологічним присвоєнням української території", - зазначив Роган.

Він додав, що Україна має в своєму розпорядженні засоби для нанесення авіаударів по мосту таким чином, щоб зробити його, принаймні, тимчасово непридатним для використання. У той же час Роган зазначив, що на такі дії Києва Путін міг би відповісти ескалацією на Донбасі. Однак загострення там і так трапиться в найближчі кілька місяців.

"Але підрив мосту, навіть якби шкода виявилася тимчасовою, послав би безпомилковий сигнал з Києва в Москву про те, що українці не мають наміру миритися з комфортною легалізацією Путіним краденої території", - підкреслив Роган.

На його думку, авіаудари також будуть служити двом іншим цілям: вони привернуть увагу до закулісного кумівства проекту (контракт на будівництво отримав улюблений олігарх Путіна Аркадій Ротенберг) і кинуть виклик російському націоналістичному наративу. Таким чином, бомбардування мосту стане дуже особистою відповіддю амбіціям Путіна і його пропагандистському наративу.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...