"Розчистити майбутнє" для молодих: Російський актор Пашинін пояснив, чому воює за Україну на Донбасі

Як відомо, зірка фільму "Грозові ворота" є сьогодні бійцем 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії "Аратта".

Анатолій Пашинін на Донбасі воює за Україну. Фото:ФактиРосійський актор Анатолій Пашинін, який в 2017 році приєднався до українських бійців на Донбасі, заявив, що не планує займатися побудовою держави, оскільки вважає це "долею молодих хлопців". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

На думку актора, його роллю може бути тільки "розчистити майбутнє" для молодих хлопців, яким сьогодні 19-21 рік.

"Я не займаюся побудовою національної держави, мені 39 років і я точно розумію, що "куди?" Я бачив у нас хлопців, яким 19-21 - ось це мізки, ось це бачення світу. Ось вони побудують, а я можу тільки одне зробити - розчистити їм майбутнє", - сказав він.

Джерело: Обозреватель

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...