Розділяй і володарюй: Легендарний генерал розповів про тактику Путіна щодо України

Російський президент мріє, щоб російськомовні українці перебили україномовних, греко-католики - православних тощо, вважає Ігор Гордійчук.

Ігор Гордійчук. Фото:novynarnia.comГенерал-майор Збройних сил України, Герой України Ігор Гордійчук заявив, що тактика президента РФ Володимира Путіна полягає в тому, щоб українці один одного перебили. Про таку путінську тактику Гордійчук розповів в інтерв'ю Громадське радio, передають Патріоти України.

За словами генерал-майора, Путін хоче, щоб російськомовні українці перебили україномовних, греко-католики - православних тощо.

Він зазначив, що серед його побратимів на фронті він єдиний був україномовним. "Але при цьому все одно розмовляю українською, російською та англійською мовами - проблем немає ніяких", - додав Гордійчук.

Генерал-майор вважає, що спілкуватися потрібно тією мовою, якою думаєш, а головне - це проукраїнська позиція.

Він переконаний, що ні в якому разі не можна зосереджувати увагу на мові, національності або віросповіданні.

Гордійчук каже, що хоча багато хлопців на передовій російськомовні, за Україну вони воюють не гірше україномовних.

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...

ТОП-3 категорії громадян, які можуть збільшити розмір майбутньої пенсії в Україні

понеділок, 13 травень 2024, 12:50

У разі нестачі страхового стажу українцям зовсім не обов'язково розраховувати на допомогу дітей або відвідувати різні установи. Цю проблему можна вирішити самостійно з дому, в режимі онлайн, розповіли у Кабінеті міністрів. Але такий підхід стосується т...