Розмова на підвищених тонах: В Одесі після засідання суду у "справі 2 травня" суддя зламав носа активісту

На лаві підсудних - 20 обвинувачених, з яких п'ятеро утримуватися під вартою (в тому числі двоє росіян), в інших - інші запобіжні заходи.

У Малиновському райсуді Одеси проходять слухання у справі 2 травня. Фото: timer-odessa.net.

В приміщенні Малиновського районного суду Одеси сьогодні суддя вдарив активіста по обличчю під час конфлікту, що спалахнув після слухання виробництва про масові заворушення 2 травня 2014 року. Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, сьогодні на засіданні були присутні активісти організації «Вільна Одеса». «Після засідання, коли суддя йшов по сходах, до нього підбіг один з активістів цієї організації, між ними стався конфлікт. Розмова на підвищених тонах ... У підсумку суддя вдарив активіста. За попередніми даними, у постраждалого - перелом носа. Зараз інформація перевіряється », - відзначили у відділі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В даний час на місці працює слідча група.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб, постраждали близько 300. Почалися зіткнення в центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому було встановлено наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, потім почалася пожежа в Будинку профспілок, в якому більшість людей і загинуло.

В даний час в Малиновському райсуді Одеси розглядаються епізоди виробництва про масові заворушення, що мали місце в центрі міста. На лаві підсудних - 20 обвинувачених, з яких п'ятеро утримуватися під вартою (в тому числі двоє росіян), в інших - інші запобіжні заходи.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...